среда, 20. април 2011.

NEVEN-Mješavina sa alkoholom

Uzeti 1-dio cvijeta i 10-djelova alkohola od 60stepeni ,pomiješati i malo razblažiti vodom, i uzimati 10 kapljica na šećeru ili u nešto vode  više puta dnevno, odličan je lijek kod raznih rana,stvrdnutih žlijezda,živčanih poremećaja i raka na plućima.

HRASTOVA KORA- pomiješana sa alkoholom

Ako uzmemo koru od hrasta pa je grubo istucamo u prah i to 1-dio kore pomiješamo u 4-dijela alkohola jačine od 60 stepeni i to stavimo u teglu da stoji na suncu 14-dana ,pa zatim procijedimo i filtriramo ,ostavimo na hladnom mjestu i koristimo dnevno na kocki šećera po 10-15 kapi ili u 6 kašika vode dobit će mo odlično srestvo protiv kamenca,proboda,kolike,groznice,kamenca i jetre.

Recept-LINCURA sa alkoholom

Ako uzmemo 1(jedan dio sitno isječenog korijena lincure) i potopimo ga u 5(pet djelova alkohola jačine od 60 stepeni) i ostavimo ga da stoji 6-dana a zatim iscijedimo i filtriramo i uzimamo 20-60 kapljica na dan u vodi dobiće mo odlično sredstvo protiv mišićne slabosti, nesvestice i želudačnih bolova.Radi jačanja apetita uzimamo neposredno prije jela 10-15 kapi.

среда, 13. април 2011.

Bilje koje se koristi za liječenje Carcinoma(Rak)

U alrer.medicini za ovu vrstu bolesti koristi se sledeće bilje:Neven,Brdjanka,Rusa trava,Stričak,Kiseljača,Oću-neću i sok od šargarepe i maslačka.

Bilje za jačanje polne snage

Za jačanje polne moći koriste se čajevi od  sledećih biljaka:Bosiljka,peršuna,celera,macine trave hmelja,hajdučice,sedefa,hoću-neću i lincure.Uz to je potrebno pored zdrave hrane jesti i voće.

Популарни постови